maandag 26 mei 2014

Eerste Instant Kaffé Passé!

Instant Kaffé, eenvoudig concept...
cafeetje spelen vooraleer we het echt zijn. 
Gewoon even kijken wat het geeft, of er mensen op af komen, hoe we de boel geregeld krijgen en of het iets is om vervolg aan te breien in het écht. 
Mensen mee de groei laten beleven van ons StekKaffé in wording!

Ewel, ik moet zeggen...de regelingen vooraf liepen vrij vlot ook al waren er tal van onzekerheden. Zou het niet te koud zijn? Waar parkeren we auto's? Bediening of zelfbediening? toilet? En hoe maak je je bekend? Weet iedereen dat ze welkom zijn? Zouden er apropo wel dorstigen te laven vallen?

Toen om 19u de poort werd open gezet stond de eerste man klaar om zich te laten bedienen, niet veel later volgden de volgende en daarna nog meer van dat. Het vroegere 'wagenhuis' begon stilletjes aan vol te lopen. Het werd een gezellige boel dicht tegen elkaar. 
De toon was gezet voor een fantastisch fijne eerste Instant Kaffé, al zeg ik het zelf. 
En toch durf ik ook in naam van anderen te spreken, want wees eerlijk, wie zou er nu beginnen dansen tot een gat in de nacht wanneer je het niet naar je zin had. 
Diegene die niet zijn geweest (of niet konden komen) hebben ongelijk gehad, maar jongens, niet getreurd...de volgende editie is reeds in de maak! U hoort nog van ons.

P.s: Beeld materiaal ontbreekt wegens te grote feestvreugde van de fotograaf ;-)
1 opmerking:

  1. Fijn om te lezen. Hebben jullie al een datum voor de volgende keer?

    BeantwoordenVerwijderen