maandag 16 juni 2014

Werkendag

We hebben al enige tijd een ellenlange werklijst waar er dringend iets moest aan gedaan worden.
Werkjes waar je in je ééntje geen blijf mee weet. Reden genoeg om een oproep te doen naar handige Harry en Wendy's die weten van wanten. 14 juni was dé dag. Opgesplitst in 3 groepen gingen we aan het werk.

1. Een 'kleine' bende ging het euvel verhelpen van omslaande voeten in het Kaffé. Na veel wikken en wegen gingen we voluit voor het oude hout dat in één van de schuurtjes lag te wachten op een nieuwe bestemming. Hopelijk is hij nog in staat danspasjes te ondergaan van de komende bezoekers van Stek's Instant Kaffé.


2. Oh ja, bijna vergeten! De ontmoetingsruimte krijgt 'traag maar gestaag' vorm. 
Een likje verf doet wonderen, ook al duurt het heel wat langer dan gedacht door de oneffen ondergrond. Gelukkig was deze equipe geëquipeerd met doorzetters van formaat.


 3. De sloop van het dak van de toekomstige koestal was hoogdringend. Alhoewel, hadden we iets langer gewacht was de boel wel vanzelf naar beneden gekomen. Maar zin in kleine stukjes eternit van de grond te schrapen was er niet dus bleven we bij plan A. Alles handmatig en met uiterste voorzichtigheid afbreken, zodanig dat alles wat nog her te gebruiken is hergebruikt kan worden met uitsluitsel van de eternit natuurlijk die mag straks zijn laatste liedje gaan uitzingen in het containerpark.


Last but not Least wil Stek graag alle trouwe helpers van harte danken voor hun GROTE inzet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten