maandag 29 september 2014

Zij aan Zij


Het zijn de laatste loodjes vooraleer Stek en Stoppel zich verenigen op eenzelfde plek. We kijken ernaar uit, dat is zeker!

De ramen zijn gestoken, het hout geschoten. Gisteren was onze laatste VERNISsage. Straks wat lemen en nog een deur steken. Tussenwandjes, sanitair en keuken op eigen wijze fabriceren. En dan nog even de buurman roepen met zijn verrijker om de trap te hijsen op de constructie. Ook zus's piano staat grote avonturen te wachten, zo hoog zal ze nog nooit gespeeld hebben. 
Boer Fien en haar beestenboel nemen weldra hun intrek in de helleketelweg. Er zal veel veranderen maar ook niet alles. Het geheel zal anders verdeelt worden, fijne groenten, klein vee, maailand ruilen onderling van plaats. Stoppel in de stoppelweg verdwijnt niet helemaal. Het winkeltje blijft open zoals te voren en ook kan je je groentenpakket daar nog afhalen.

U denk waarschijnlijk, als u me zo hoort praten, dat alle werk reeds voltrokken is op Stek. Fout! Op zaterdag 11 oktober van 9u - 17u organiseren we een Open werkdag. Hierbij doen we een warme oproep naar helpende handen. We gaan de zuivelarij aanpakken. Want met de koeien komt dus ook de melk naar hier waardoor we ons daarop toch een beetje moeten voorzien.

Wat staat er te gebeuren?
 -Roostering steken + plankjes schieten
 -Muren schilderen
 -Raam steken
 -Stallen uitstoffen
 -deuropening koestal maken
 -Hout verleggen
 -en zoveel meer...

We hopen die dag op een forse duw, dus wees welkom!
Gelieve een seintje naar info@stekvzw.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten