maandag 9 januari 2017

oud/nieuw

Het is voorbij gevlogen

2016  startte als één groot avontuur. Een staptocht die vervroegd moest stoppen door té ver, té veel en té zwaar. Na 1000 km stapwerk kan je niet spreken van een mislukking, het was gewoon anders dan gedacht.
De gezette stappen brachten inzicht,  verheldering, nieuwe ideeën én zin om verder de gaan op het elan van de voorbije jaren. Alleen werd het anders, anders omdat het mij veranderd heeft. Het was een andere houding, manier van doen, ingesteldheid. Het beter kunnen afstand nemen en toch nabij kunnen zijn. Het gedreven zijn maar jezelf niet voorbij lopen. In volle vaart de rust kunnen handhaven.
Én zo werd het voorbije jaar ook weer getekend door veel beweging in Stek.
Voor een tal van mensen konden we een plaats zijn om tot rust te komen, dingen in beweging te zetten, de draad terug op te pikken.
De allerkleinsten zochten ons op om van het boerderijleven te proeven, de beleving stond centraal.
De buurt werd binnengehaald door Haute Culture en Instant Kaffé. We genoten van mooie muziek, gezelligheid en sfeer. Het bracht ons verbondenheid.
Dossiers werden opgevolgd én anderen weer afgerond. Onze terugblik leerde ons dat we het goed gedaan hebben, dat hetgeen we voorzien hadden ook daadwerkelijk werd gerealiseerd. Dat het allemaal niet vanzelfsprekend is maar dat er stappen worden gezet. Stappen in de goeie richting.

2017 beloofd. De planning heeft al vorm gekregen en loopt weer vol.
Zo hebben we het graag.
Druk maar beheersbaar met ruimte voor eigen ontwikkeling en gezin.

We wensen jullie eenzelfde van dit…

Misschien iets minder van alles als dat beter bij je past maar wel het vuur en de zin om erin te vliegen, er iets van te maken.

Groet,
Katrien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten